mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на сгради

корпоративно почистване

Като доказани професионалисти с богат опит и многоброен екип, ние от Рефлекс М можем да ви предложим висококачествено почистване на сгради в София. От тази услуга могат да се възползват всички собственици и фирми, стопанисващи различни по големина и предназначение сдания, които държат на високото ниво на хигиена, постигнато с професионални методи и средства.

Какво ви предлагаме?

Услугата, която ви предлагаме представлява комплекс от перфектно разработени дейности, които можете да използвате абонаментно или еднократно. Всяка операция се изпълнява по установените в бранша правила и съобразно високите европейски стандарти за качество. Използваме последно поколение техника и консумативи, помагащи ни да отговорим на високите изисквания на своите клиенти.

Както при абонаментното, така и при еднократното чистене, изпълняваме дейностите, заявени от клиента. Той е този, който определя кой компонент от интериор, фасада и дворно пространство се нуждае от специално внимание – съобразяваме се с неговото желание безпрекословно.

Можете да ни потърсите за:

Следремонтно чистене

Всеки ремонт е свързан с голямо замърсяване на цялата сграда или отделни нейни помещения, което налага мобилизиране на голям брой хора, които да се включат в почистването. Тъй като е крайно неуместно да бъде ангажиран персонал, който не е квалифициран за изпълнението на тази дейност, на помощ се отзоваваме ние – професионалистите. Разполагаме с модерно техническо оборудване, способно да премахне без остатък целия строителен отпадък.

Ние ще почистим внимателно цялата площ, нуждаеща се от внимание, като обезпрашим и измием с подходящите препарати подове, стени и мебели. Извършваме висококачествено изпиране на меки подови настилки и мека мебел на място. Можем да се заемем с измиването на прозорците и дограмите, почиствайки и щорите, когато са налични такива. Професионалната услуга, която предлагаме покрива всеки компонент от вътрешното пространство.

Ежегодно основно хигиенизиране

Голяма част от сградите в столицата разполагат със собствен хигиенист, който се грижи ежедневно за чистотата в обекта –  измитане и измиване на подовете и обезпрашаване на мебелите. Веднъж годишно е добре да се извършва цялостно изчистване на тези здания, включващо измиване на прозорци и дограми, осветителни тела (включително когато са разположени на високо), изпиране на дамаските на меката мебел и подовите постелки – мокети и килими.

Почистването на сгради, извършено от нас веднъж годишно, се ангажира с всеки компонент, нуждаещ се от специално внимание. Почистваме стълбища, коридори, асансьори и сервизни помещения – мазета и тавани. Чистим обстойно санитарни възли, заедно с наличното санитарно оборудване – мивки, тоалетни чинии и казанчета, писоари, смесителни батерии, огледала и керамична облицовка. Почистваме до блясък подови настилки от теракот, мозайка, гранитогрес, мрамор, дърво и ламиниран паркет.

Възползвайте се от изгодните ни цени

Постарахме се да предложим на стопаните на сградите в София едни от най-изгодните цени за професионално извършена услуга. Тарифите ни са достъпни за бизнес комплекси, търговски обекти, административни учреждения, хотелски комплекси, болници, училища, спортни и културни съоръжения.

Услугата почистване на сгради може да бъде ползвана еднократно (след ремонти, след големи мероприятия, веднъж годишно), както е възможно да се заяви и абонаментна дейност с различни по брой седмични посещения. Предлагаме базови тарифи спрямо големина на сградата и вид на операциите, отнасящи се до абонаментното почистване.

Пакетните ни цени са формирани на база примерна квадратура и с включени конкретни операции. При еднократно почистване на сгради, цената се определя спрямо площ на обекта, вид и брой на услугите и методи на почистване, заявени от поръчителя.

phone