mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на къщи

професионално почистване

Като една от водещите почистващи фирми в столицата, ние от Рефлекс М предлагаме и професионално почистване на къщи, за да отговорим на нуждите на щастливите собственици на еднофамилни жилища. По методи и времетраене, услугата не се различава особено от останалите ни дейности. Изпълнявайки я, влагаме същото старание и професионализъм, постигайки винаги отлични резултати.

Кога е наложително да ни потърсите?

Доколкото има известна разлика между хигиенизирането на апартамент и почистване на къща, то тя се състои в наличието на стълбища, нуждаещи се от професионалното ни внимание. Стълбищата и площадките в дву у триетажните къщи, се почистват на всяко посещение, при заявена абонаментна услуга, освен ако не са дадени други указания.

Почистваме не само стъпалата, но и парапетите и мокетените пътеки , когато има такива. Не пренебрегваме нито един участък от площта на еднофамилните къщи, освен ако клиентът е дал изрични указания върху кои помещения и част от обзавеждането да съсредоточим своята дейност.

Сред основните причини да ни потърсите за еднократна хигиенна обработка на вашия дом са:

След ремонт

Ремонтите са основна причина за наемането на професионална почистваща фирма. Ще почистим до блясък еднофамилната ви къща след ремонт – отново с високо качество и бързина, за да можете да се насладите в най-кратки срокове на реновирания си дом. Премахваме без остатък прах и груби строителни отломки от подове, стени, мебели, дограма и меки подови настилки. За целта ползваме мощни прахосмучещи машини, с каквито разполагат единствено професионалните компании като нашата.

Обръщаме внимание и на прозорците и дограмата, почиствайки ги с предназначените за целта професионални инструменти и препарати. При наличие на щори – вертикални или хоризонтални, същите се почистват по най-подходящия метод. Това може да се извърши на място или след тяхното демонтиране. Почиствайки домове, в които току-що е приключил ремонт, използваме най-модерните технически средства. С тях обработваме до блясък почти всички повърхности – дърво, мрамор, теракот, ламиниран паркет, мозайка и гранитогрес.

Годишно/пролетно почистване

Ежегодната основна хигиенизация на къщите се извършва предимно през пролетта. С него се цели да се освежи дома и премахнат натрупаните през зимата прах и мръсотия, които са основен проблем в помещения, отоплявани на твърдо гориво – печки и камини. Пролетното основно хигиенизиране може да включва различни по вид и брой дейности – те се договарят предварително между клиент и изпълнител.

Ангажирайки се с основното почистване на вашата къща, сме готови да върнем перфектното състояние на:

  • Твърди подови и външни настилки – по желание с полиране;
  • Бани и тоалетни;
  • Меки подови настилки – килими и мокети;
  • Матраци и мека мебел – обезпрашаване, изпиране и подсушаване;
  • Дограма и стъклопакет – основно измиване на всички компоненти;
  • Щори – сухо чистене и пране;
  • Изпиране на матраци;
  • Открити площадки с настилка от теракот, мозайка или гранитогрес;
  • Стъкла и стъклени прегради;
  • Складови помещения – килери, мазета, тавани и гаражи.

Ние ви гарантираме чист, приветлив и уютен дом

Почистването на еднофамилни къщи и малки кооперации налага ангажиране на по-голям брой хора от нашия персонал. Къщите, за разлика от апартаментите разполагат с повече обитаеми помещения, нуждаещи се от специалното ни внимание. Не бива да пренебрегваме и стълбищата, които варират по брой спрямо етажите на сградата. Тяхното изчистване изисква специални усилия от наша страна, особено ако са налице и мокетени пътеки, нуждаещи се от изпиране.

Както при абонаментно, така и при еднократно чистене на къщи, екипът ни използва единствено качествени и напълно безвредни за здравето почистващи препарати. Можете да използвате идеално почистения си дом, непосредствено след напускането на нашите експерти по чистота. Ние ще ви предложим среда, която е приятна и напълно безопасна за възрастни хора, малки деца и домашни любимци.

phone