mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Абонаментно почистване на домове

Предлагаме висококачествено абонаментно почистване на домове в София, от което могат да се възползват всички столични домакинства, които държат на чистотата, но нямат време и възможност да почистят сами. Услугата е невероятно изгодна, а в същото време осигурява висока степен на хигиена, за да се радвате на приятна, уютна и здравословна домашна среда.

Предимството да изберете нас

Предлагаме едни от най-ниските цени, като тарифите се формират на база квадратура на жилището и брой седмични посещения. Когато са добавени дейности, които не са включени в базовата цена за чистене, стойността на услугата се коригира. Можем да посочим окончателна стойност на абонаментното почистване, след като извършим предварителен оглед на място и уточним вида и броя на операциите за всяко посещение.

Абонаментният план са включва следните дейности:

  • Почистване на кухня – чистят се предимно покритията (подове, стени и мебели). Готварски печки, фурни, хладилници и фризери се чистят по изрично желание на клиента;
  • Хигиенизиране на радиатори и електрически уреди – забърсва се прах и се третира с подходящ препарат;
  • Врати, каси и дограми, премахване на паяжини – повърхностно чистене;
  • Обезпрашаване на мебели с полиране;
  • Обезпрашаване и третиране с почистващ препарат на дребни детайли – ключове за осветление, ел. контакти и др;
  • Прахосмукиране на под и меки подови настилки;
  • Измиване на пода с препарат според вида на настилката;
  • Хигиенизация на санитарни помещения – бани и тоалетни;
  • Изпразване на кошчета за смет – смяна на найлоновите торби в тях;
  • Измиване на прозорци – веднъж на 3 месеца или по-често, в зависимост от желанието на клиента.

Кое е характерно за нашата работа?

При абонаментно почистване на домове, помещенията се обработват с висококачествени и напълно безопасни емулсии и разтвори. Не е необходимо да осигурявате нужните за почистването средства и консумативи – нашият екип пристига екипиран с всичко, което е нужно за качествено и безопасно хигиенизиране на вашето жилище.

Дните и часовете на посещенията се уговарят предварително, като ние се ангажираме да се съобразим изцяло с вашите желания, както относно графика, така и по отношение на използваните средства и методи.

При наличие на болни хора и домашни любимци в жилището, оперираме по начин, който не нарушава тяхното спокойствие. Същото се отнася и за домове, в които се отглеждат малки деца, като се използват напълно безвредни препарати, без токсични изпарения и неприятен аромат.

Нашето висококачествено абонаментно почистване на домa ви позволява да живеете в чиста, приятна и здравословна среда, без да жертвате оскъдното си време и да хабите излишно енергия. Ние ви позволяваме да се отдадете изцяло на по-важните и приятни занимания, връщайки се в дом, който ухае приятно и блести от чистота.

phone