mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на меки подови настилки

Рефлекс М е специалист в професионалното почистване на меки подови настилки. Килимите и мокетите придават топлина и невероятен уют във всяко помещение. Когато говорим за почистване на същите, трябва да споделим, че процедурата може да бъде извършена по всяко време на годината, без значение дали е пролет или зима.

Меката подова настилка може да бъде изключително комфортна, с луксозен външен вид, но най – големият ѝ недостатък е лесното и бързо зацапване. Петната от храна и разлята течност са често съпътстващи декорацията на настилките върху пода. Ако споделяте жилището си с домашни любимци или малки деца, със сигурност сте се уверили в ценността на предлаганата услуга.

Как работим?

Нашата фирма ви предлага справяне с проблема за изключително кратко време и с високо качество на изпълнение на услугата. Процедурата по почистване на подовите настилки се извършва с оглед вида и материята на изработка. Едни от най-често почистваните разновидности, са мокетът и килимът.

Екипът от професионалисти подбира необходимите машини и почистващи средства. Изпълнението на операцията по почистване на настилките се осъществява на няколко етапа. Най-основно казано, почистването започва с прахосмучене на праха и повърхностната мръсотия. За премахване на по-дълбокото замърсяване, се пристъпва към изпиране на подовата настилка.

Цялостната процедура завършва с професионално изсушаване. Целта е премахването на наслоените прах, зацапвания, петна и други замърсители, заедно с течната почистваща емулсия. Ако покритията са изработени от крехки материи, нашите специалисти ще подберат препарати с ниска химическа стойност в съдържанието си и изключително меки четки. Набитите в настилката косми се премахват с помощта на машина с вакуумна регулация.

Меките настилки са особено подходящи за зимния сезон. С тяхна помощ се запазва топлината в дома. Тяхното почистване може да бъде трудоемък процес, но ако оставите задачата по почистването им на професионалистите, ще се радвате на килими и мокети, които изглеждат като току що закупени. Професионалното почистване на меки подови настилки спомага за хигиенизирането на цялото помещение.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone