mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Защо е по-рентабилно да платим за професионално почистване?

Качественото почистване на дома е предизвикателство, а когато в жилището се отглеждат малки деца и домашни любимци, ситуацията се усложнява допълнително. Основното чистене трябва да се извършва повече от два пъти годишно, и то достатъчно качествено. Отлагането му е немислимо, защото застрашава здравето на обитателите. Ако времето не ни достига, винаги можем да поръчаме професионално почистване от фирма.

Теорията, че плащайки за фирмена услуга, пилеем пари, е мит. Истината е, че по този начин всъщност спестяваме не само финанси, но и ценно време и излишни усилия. Струва ви се невероятно? Не, това е реална възможност, от която можете да се възползвате веднага.

Докато чистим можем да изкарваме пари

Днес все повече хора работят от дома си, изкарвайки по този удобен начин своята прехрана. Този график обаче има и своите недостатъци. Много често отлагаме стартирането на работния процес, защото трябва да почистим разхвърляния си дом. Дали няколкочасовото чистене ще има положителен ефект върху работата ни? Всъщност, докато извършваме процедурите, вече сме изгубили ценно време и известна сума пари.

Решим ли се да поръчаме професионална услуга по почистване, можем да следваме стриктно работния си график и дори да повишим работоспособността си. По-доброто заплащане съответно ще ни освободи от колебанията относно цените на почистваща фирма. Ако разполагаме с достатъчно средства, за да платим на някой да се справи с неприятните задачи, защо се замисляме? Още повече, че хигиенистите ще почистят много по-качествено от нас.

Средствата, които влагаме за почистване съвсем не са малко

За да почистим качествено са ни нужни прахосмукачка,четки, мопове, микрофибърни кърпи, ръкавици, препарати, полиращи балсами и т.н. Тъй като рядко ги купуваме наведнъж, ние не се замисляме колко голяма част от бюджета ни представляват тези консумативи. Простите сметки показват, че на месец харчим средно около 50 лв. за почистващи препарати.

Почистващите фирми използват собствено оборудване и продукти за хигиенизиране, при това изключително модерни и от доказан производител. Естествено, те влизат в цената на услугата, но тя се оказва по-рентабилното решение. Вместо да ремонтираме или да купуваме нова прахосмукачка, защото сме повредили своята, настилките могат да бъдат изпрани и подсушени с мултифункционален уред.

Щетите от собственото ни невежество

Колко от нас са привели любимата си мека мебел в безпомощно състояние в опит да я почистят? Всъщност, рядко се среща човек, който не го е постигал. Непознавайки изискванията на различните материи, както и химикалите за премахване на отделните петна, ние често използваме неподходящи препарати. Те захабяват, избелват и дори разкъсват дамаските, като същевременно почистването ни е отнело много усилия. Следват допълнителни средства за претапициране, които бихме си спестили, поръчвайки професионално чистене.

Липсата на идеална хигиена води и до здравословни проблеми, а и не застрашава само по-чувствителните и хронично болни хора. Може да мислим, че с домашните средства за почистване премахваме всички микроби, гъбички и паразити, но истината е, че в болшинството случаи сме разнесли натрупаните прах, плесени и акари.

Ако се абонираме за професионална услуга, няма да ни се налага да съжителстваме с микроорганизмите, които се крият в килимите, матраците и рамките на леглата ни. Спорите на плесените, които ни разболяват дори без да подозираме, също не могат да бъдат премахнати с домашни методи. Професионалистите знаят как да се борят с невидимите причинители на заболявания.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone