mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на дограми и профили

Почистването на прозорците изисква отделяне на достатъчно време и енергия за старателно измиване както на стъклата, така и на дограмите и профилите. Недопустимо е пренебрегване на процедурата по почистване на дограми и профили. Освен, че прозорците или вратите ще загубят бляскавия си вид, насъбралата се мръсотия ще окаже негативно влияние върху повърхността на дограмата. Повечето домакини нямат време, за да обърнат нужното внимание на дограмата. Ако Ви се е налагало да сменяте стара дограма, със сигурност една от причините за това е била насъбралата се мръсотия, влага и започналите разрушителни процеси.

При почистването на дограмата не бива да се използват абразивни препарати и средства с грапава повърхност. Въпреки че изтъргването се слави като един от най – успешните начини за справяне с пластове петна и прах, то унищожава горния слой от боята и специалното покритие, което предпазва от ултравиолетови лъчи. Нашият екип ще се погрижи за извършването на почистване във Вашия дом или офис на дограма и профили. Специалистите в сферата на почистващите услуги използват професионални препарати. В състава им липсват абразивни, надраскващи частици. Тези препарати са подходящи за всякакъв вид дограма – материалът на изработка не оказва влияние.

Принципът, на който оказва действие почистващия препарат е разграждане на петната и прахта. За успокоение на нашите клиенти ще кажем, че разграждащия мръсотията процес не оказва негативно влияние върху повърхността на дограмата и профила. След третиране от нашите професионалисти, Вашите профили ще възвърнат блясъка и цветовете си. Ако смятате, че дограмата в дома или офиса е стара и е време да я подновите – замислете се кога е бил последния път, когато сте я почиствали. Твърде често, хората не обръщат внимание на почистващите процедури. В последствие се получава заблуждение, че дограмата е износена и се нуждае от смяна.

Процедурата по почистване на дограми и профили трябва да бъде извършвана от професионалисти. Не рискувайте да захабите качествената дограма. Нашите специалисти ще се справят с упоритата мръсотия на професионално ниво.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone