mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Професионална фирма – по-разумният избор при цялостно почистване на дома

Задължителното цялостно почистване на дома се извършвано два пъти годишно, след всяко голямо мероприятие, основен или частичен ремонт, или пък ако помещенията са били предоставяни за ползване от наематели. То е трудоемка дейност и организирането му в отделни етапи е необходимо за по-бързо и ефективно хигиенизиране.

Зонирането на помещенията и сръчността на един или двама души все още не са гаранция за достатъчно качество на процедурите. Без подходящи уреди и препарати за типовете настилка, дамаска, тапицерия, дограма и стъкло от интериора, крайните резултати ще бъдат разочароващи. Марковата почистваща техника е с повишена стойност, която потребителите рядко имат възможност да вложат. Всъщност, ангажирането на професионална почистваща фирма е много по-евтина и ефикасна услуга.

Машинно почистване на всеки сантиметър

Обучените хигиенисти неслучайно постигат ослепителна чистота за кратко време. Те познават най-ефективните методи за почистване на всички интериорни детайли. Основен професионален принцип е, че всеки сантиметър площ оказва значение за здравословната и приятна обстановка. Затова по време на седмичното чистене не трябва да се пренебрегва нито един участък от интериора.

Професионалната фирма ще използва най-съвременната почистваща апаратура за всяка повърхност. Меките и твърди настилки, тапицерията, стъклата, щорите и дограмата вече се измиват/изпират много по-бързо и ефективно с помощта на машини. Те спестяват часове упорита обработка на петна и наслоени замърсявания.

Машини за дълбоко почистване на меки и твърди настилки

Мокетът е специфична настилка, която компенсира ефектната си визия с трудна поддръжка. Усиленото търкане вече не е необходимо, тъй като прахта е бактериите се отстраняват с дълбочинно изпиране и у дома. Професионалните хигиенисти обработват меките мокети с модерна пароекстракторна машина, а много домакини следват примера им.

Тя е вибриращ уред, който изпира тъканите в дълбочина и в две посоки едновременно. Процедурата напълно отстранява замърсяванията от всяко влакно и е гаранция за идеална чистота. В крайният етап ваккумна приставка извлича замърсяванията заедно с почистващия препарат (шампоан) и 90% от влагата.

Машината за дълбоко почистване на твърди настилки е незаменима при комбинирано обезпрашаване и измиване с шампоан (спрей). Използва се за паркет, керамични повърхности и стенни облицовки с естествен и изкуствен произход. Някои модели притежават и приставка за полиране, с чиято помощ повърхностите придобиват гланцов завършек и луксозна визия.

Вакуумна стъклочистачка

Измиването на прозорци, витрини, стъклени врати, огледала и декоративни орнаменти вече може да се извърши с професионален маниер и у дома, с помощта на вакуумна стъклочистачка. Модерните стъклочистачки работят чрез електрическо захранване с голям капацитет. Те впръскват точното количество препарат и го отстраняват само с едно движение на ръката, оставяйки напълно прозрачна повърхност.

Цялостното чистене на стъкла вече се случва сухо, чисто и изключително лесно. Съвременните уреди достигат до всички труднодостъпни места, улеснени от удължаващите си дръжки и гъвкави приставки.

Фирма Рефлекс М

Хигиенистите от “Рефлекс М” разполагат с подходяща техника и почистващи препарати за всеки тип повърхност. Те не предлагат нищо по-малко от перфектно основно изчистване на дома – услуга, която включва обезпрашаване, измиване (изпиране) и дезинфектиране на всяко помещение, включително баня и санитарен възел.

Полирането на повърхностите и ароматизирането са задължително включени в основният почистващ пакет на фирмата. Екипът й знае как да осигури перфектна поддръжка на всеки материал, а основната му цел е да ви усмихне и освежи деня ви. Прекрасните резултати вероятно ще ви накарат да се абонирате за услугите й.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone