mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Професионално почистване на дома – учител по хигиена

Качественото почистване на дома е съвкупност от няколко определени процедури и етапи. Целта е отлично хигиенизиране на всеки квадратен метър пространство от апартамента/вилата ви. Постигането й изисква прилагане на съвременни уреди и мощни препарати, с каквито обикновено е трудно да се снабдим самостоятелно.

Услугите на професионалната хигиенизираща фирма винаги са спасение от неприятната рутина, както и добър повод да научите нови похвати, за още по-ефективна поддръжка на интериора. Рефлекс М ежедневно е на разположение за уговаряне на подходящ час, в който ще се погрижат за чистотата на дома ви.

Процедурата, която на потребителите отнема понякога цял ден, фирмата извършва в рамките на няколко часа. Тя е подходящ помощник и за задължителната хигиенизация след основен ремонт, с която трудно ще се справите самостоятелно. Докато тази услуга включва третиране само на определени участъци и евентуално изхвърляне на отпадъчни материали, цялостното професионално почистване наистина може да се използва като хигиенен наръчник.

Какво точно се прави

Хигиенистите започват работата си с обезпрашаване на всяко пространство. Прахът се обира с мощни модерни прахосмукачки, докато повърхностите не са лишени от последната прашинка и готови за измиване. Мебелите се третират с подходящи за материалите им препарати. Меката кърпа от микрофибър е препоръчителната материя за мебели, тъй като тя е деликатна към най-фините повърхности. Замяната на домашните ви кърпи с този тип ще ви донесе само положителни резултати.

Измиването на твърдите подовите настилки и мебели се случва с подходящ препарат, който се прилага чрез модерни машини с функция за екстракция на течности. Нанася се точно определено количество разтвор, което впоследствие се всмуква от прахосмукачката заедно с почистващият препарат и замърсяванията. Повърхността трябва да остане идеално чиста, суха и полирана. Стенните настилки също се обработват с подходящи за съставът им препарати. Следва почистване на меки настилки.

Меките подови настилки, килими и мокети са най-големият концентратор на прах, бактерии, акари, а понякога дори болестотворни микроорганизми и плесени. Обезпрашаването им представлява изтупване за най-дебелите и пухкави килими, след което се пристъпва към дълбочинното им изпиране с екстракторен уред.

Меката мебел и матраците се поддържат трудно, освен ако не са от моделите със сваляеми калъфи. В противен случай помагаме ние, с дълбочинно изпиране на текстилните дамаски, и ръчно почистване и полиране на кожените тапицерии. Старите устойчиви зацапвания нямат шанс през модерната ни техника, която съхранява текстурата им в отличен вид.

Дограмата със стъклопакета, завесите и щорите са неделима част от всяко почистване. Ние извършваме статично изпиране на тъканите и полиране на някои модели щори. Обезпрашаването и измиването на дограма правим с мека микрофибърна кърпа и препарат с неабразивни частици, пригоден за съответният материал. Стъклопакетът се обработва двустранно само с вода, до постигане на задоволителен резултат.

Санитарните възли и банята се почистват накрая. Това е по-неприятната част от почистването на домашен интериор, която извършваме с почистващи и дезинфектиращи антибактериални разтвори. Почистваме всяка част от банята, без да пропускаме тоалетна чиния, умивалник, душ кабина, завеси, вана, душ батерии, меки връзки и смесителни батерии. Резултатът е дезинфектирано и здравословно за използване помещение.

Системата Rainbow

Нашата фирма работи с уникалната мултифункционална система за обезпрашаване, изпиране и подсушаване Rainbow. Възможността за едновременно отстраняване на дълбоко наслоена прах, дребни акари, устойчиви стари петна, изпиране на меки настилки, дамаски и матраци, и пълното им изсушаване, не можете да си осигурите самостоятелно.

Благодарение на мощната ни прахосмукачка с няколко работни режима за контрол, и разнообразие от почистващи четки и приставки, ние се справяме за толкова кратко време с всяка ситуация в дома ни. Въпреки че хигиенистите ни са изключително сръчни, те не биха били толкова продуктивни без помощта на този уред.

Поръчайте еднократна услуга или се абонирайте за ежеседмичните ни посещения! Със сигурност ще ви бъдем полезни в почистването на апартамента ви, като едновременно ще ви дадем насоки относно най-подходящите препарати и домашни средства за всеки материал.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone