mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Абонаментно почистване на офиси и домове

Процедурата по абонаментно почистване на офиси и домове е комплексна и включва редица дребни на вид дейности. Без извършването им, офисът или домът ще потънат в мръсотия, прах и петна. Разбира се, почистването на дома може да бъде извършено от обитателите му . Ако не сте сигурни в собствените си умения, може би е по – добре да потърсите услугите на професионална почистваща фирма. За офис почистване е най- добре да се доверите на фирма за професионално почистване.

Абонаментното почистване се извършва по установен график. Когато става дума за офис, екипът от професионалисти пристига на мястото или рано сутрин, преди да започне работния ден, или вечер след напускането на сградата от работниците. Така не се пречи на работния процес.В зависимост от нуждите на офиса има възможност да остане екип за ежедневно почистване в рамките на работното време на офиса.

Абонаментното почистване на дома включва изчистване на обемните боклуци, избърсване на праха, почистване на мебелите, изпирането им при необходимост, изпирането на меките подови настилки и почистване на твърдите подове и други. При почистването на жилището се използват единствено професионални машини и препарати. Специалистите преценяват каква е материята, която ще бъде почиствана и на база особеностите и изискванията за запазването и, те подбират подходящите препарати. Стъклата и дограмата се третират с антистатични продукти. С тяхна помощ се отстраняват полепналите прах и петна и същевременно се създава нов защитен слой срещу наслояване на нечистотии.

Таванът в помещенията се почиства от паяжини. Извършването на абонаментно почистване на офиси и домове спестява редица главоболия. Почистването на офиса е належаща дейност. Тя не може да се извършва от работещите в помещението. От тях може да се изисква единствено поддържане на чистата работна среда. При абонаментното почистване, професионалистите отделят внимание на забърсването на праха от бюрата, почистването на офис техниката и компютрите и почистването на мебелите. Събраният боклук от кошчетата се изхвърля. Санитарните помещения се почистват , дезинфекцират и зареждат с консумативи. Въздухът в офиса се освежава.

Извършването на абонаментно почистване на офиси и домове предопределя създаването и поддържането на чиста и здравословна среда на живот и работа. Професионалната почистваща фирма ще извърши съвестно задълженията си, а вие ще оцените резултата от почистването.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone