mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Чистене на щори

Качественото почистване на дома и офиса включва дейности като измиване на пода, забърсване на прахта от мебелите и техниката, измиването на прозорците и дограмата и други незначителни на вид дейности. Към пълния комплект от почистващи процедури се включва и необходимото почистване на щори. Голяма част от хората не обръщат достатъчно внимание на тази почистваща процедура. Ако все пак се пристъпи към почистване, то най-често не се извършва по правилния начин.

Щорите са елементи, които изпълняват различни функции. Първоначално, хората са ги използвали главно поради осигуряване на защита срещу слънчевите лъчи. Днес, щорите са както предпазващо средство от навлизането на слънцето в дома и офиса, така и елемент, който се подбира с усет и вкус, за да се впише отлично във вътрешния интериорен дизайн. За съжаление, с течение на времето, повърхността на щорите се покрива със слоеве от прах. Почистването на щорите трябва да бъде извършвано възможно по – често. Материалът, от който са изработени не оказва влияние върху наслояването на прахта. Но в зависимост, дали щорите са метални или текстилни, методите за почистване са различни.

Нашите професионалисти извършват едностранно и двустранно почистване на щори. Ако се наложи, предпазващите от слънце елементи биват смъквани от тяхните места. След почистването, екипът ни връща всичко обратно на мястото. Качественото отстраняване на прахта и мръсотията от щорите ще Ви спести редица проблеми. Освен, че ще подобрите външния вид на помещението, ще се застраховате от развиване на прахови алергии. В голяма част от случаите на алергия, прахта в помещението се явява основен източник на дразнението. Препоръчва се почистването на щорите да се извършва най – малко веднъж в годината. В зависимост от мястото на монтиране, щорите могат да бъдат замърсени в по – висока степен. Препаратите, които използваме ние са професионални и не съдържат разграждащи и абразивни частици.

При почистване на щори, екипът ни ще се съобрази с материята, от която са изработени предпазните елементи. Мястото им на монтиране предопределя метода на работа.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone