mail_outline

Пишете ни:

office@reflex-m.com

Почистване на входове

Входът на всяка сграда е изложен на замърсявания от всякакъв вид и характер. Смята се, че стълбищата и партерът са най – мръсната част от цялата сграда. Преди години, извършването на почистване на входове беше задача, която се изпълняваше от домоуправителите на етажните собствености. Днес, хората са прекалено заети със своята работа, за да отделят време за почистване на входа. Смята се, че препаратите, които се използват за почистване на стълбищата не са толкова ефикасни, колкото използваните от професионалистите.

При почистване на входове се обръща внимание на няколко части от общите помещения на сградата – стълбища от първия до последния етаж, партер и асансьорна кабина. По желание на клиента може да се почистят мазите или таванското помещение. Стълбищата се измитат. След отстраняването на обемистите боклуци и засъхналата кал, стълбите се минават с дезинфекциращи препарати. Почистващата процедура се завършва с подсушаване за предотвратяване на появата на стъпки от обитателите на сградата, които излизат или влизат в блока. Асансьорната кабина се измита също. Мястото се третира отново с дезинфекциращ препарат. Обикновено, повечето входове са снабдени с прозорци на всеки етаж. Нашите професионалисти ще отделят внимание за внимателното почистване на стъклата и дограмата. Отстраняват се всякакви петна, прах и нечистотии.

Извършването на почистване на входове е от първостепенно значение за запазване на добрата хигиена и здраве. Входът е мястото, в което влизат и излизат множество хора. За да се доберете до своя дом трябва да преминете през това общо пространство. Ако почистването му не е извършено на време или с подходящите препарати, рискувате да нанесете външната мръсотия и микроби в своя дом.

Имате нужда от съдействие?

Имате въпроси на които не намирате отговор?

Моля свържете се с нас, за да можем да Ви помогнем.

phone